2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Giden Öğrenci Ders Kayıtları

2017-2018 Akademik yılında farklı üniversitelerde Farabi Değişim Programı çerçevesinde eğitim almaya hak kazanan öğrencilerimizin ders kayıt işlemleri (05-17 Eylül 2017) öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilecektir. Öğrenciler, HUBİS sisteminde karşılarına gelen bir (1) dersi seçerek Hitit Üniversitesi'ndeki ders kayıt işlemini tamamlayacaktır.(Ayrıntılı bilgi için Öğrenci işleriyle irtibata geçiniz.)Ardından kabul eden üniversitenin kayıt tarihlerinde mutlaka Farabi Koordinatörlüğü'ne gidilerek kayıt işlemleri gerçekleştirilecektir.

İkinci öğretim öğrencileri harçlarını, Hitit Üniversitesi hesabına yatıracaklardır.

Öğrenim Protokolünde yer alan derslerde değişiklik yapmak zorunda kalan öğrencilerin, Ekle- Sil Formu (3 adet- bilgisayar ortamında-Akademik dönem başladıktan sonra 30 gün içinde tarafımıza ulaşmalıdır. ) doldurmaları gerekmektedir.Ekle-Sil hazırlarken ders seçimlerinde Hitit Üniversitesi'nde Farabi Bölüm koordinatörü veya bölüm başkanından onay alınmalıdır.Ardından Kabul aldığı Üniversitesinin bölüm koordinatörüne imzalatarak ilgili Üniversitenin Farabi Koordinatörlüğüne teslim edilmelidir.