2016-2017 Akademik yılında Giden Öğrencilerin Ders Kayıt İşlemi

2016-2017 Akademik yılında farklı üniversitelerde Farabi Değişim Programı çerçevesinde eğitim almaya hak kazanan öğrencilerimizin ders kayıt işlemleri (22 Ağustos-2 Eylül) öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilecektir. Öğrenciler,HUBİS sisteminde karşılarına gelen bir (1) dersi seçerek ders kayıt işlemini tamamlayacaktır 2.öğretim öğrencileri harçlarını Üniversitemizin hesabına yatıracaklardır. Ardından kabul eden üniversitenin kayıt tarihlerinde Farabi Koordinatörlüğü'ne giderek kayıt işlemleri gerçekleştireceklerdir.

Gidecek öğrencilerden feragat durumu (mücbir sebep sunanlar) olanlar için Üniversitemizde ders kayıt işlemleri Ekle-Sil dönemine kadar (7-9 Eylül) kadar tamamlanması gerekiyor. (Eğitim biriminize durumunuzu anlatan dilekçe yazmalısınız. Koordinatörlüğümüze de 2 adet feragat dilekçesi yazmanız gerekiyor.)